tirsdag den 16. april 2013

Jeg er pissesur


Mange går rundt og er sure for tiden. Lærerne og Anders Bondo er sure, Michael Ziegler og KL er sure, forældrene er sure og nu er også børnene blevet sure på at de ikke kan komme i skole.  Sådan var det ikke i min barndom. Da blev lærerne ikke lockoutet og hvis det endelig havde været tilfældet, kunne vi da ikke drømme om at blive sure på at have fri fra skole. I fjernsynet er Johanne Schmidt Nielsen gæst hos Clement, - hun er også sur.
Jeg er også sur, - pissesur. Jeg har fået konstateret urinsur gigt. Podagra – Kaptajn Vom syge. Gentagne anfald af ondt i storetåen, fodleddet, knæet, hælen har ført mig til gigthospitalet i Gråsten, hvor man efter flere fine undersøgelser har konstateret at jeg er pissesur, befængt med urinsur gigt.
Og det er skidt, for den generelle opfattelse er at det er rødvin og røde bøffer der er årsagen til misseren. Heldigvis er de lærde ikke enige og det må man jo benytte sig af.
Og der er naturligvis en kur, en profylaktisk kur, som skal gøre mig mindre sur og en sådan er jeg begyndt på. Faktisk begyndte jeg sidste år på en Allopurinol kur og efter de første 3 piller fik jeg så voldsomme smerter i hælen at jeg fik en gangart som Tummelumsen. Efter en lang pause er jeg startet igen dog med en mere kontrolleret opstart.Og denne gang skal det lykkes for sommeren nærmer sig og vi skal på rødvinspilgrims-vandring i Italien. Og så duer det ikke at være pissesur.
I øvrigt er der jo ikke grund til at være sure. Nu må Anders Bondo og Michael Ziegler se at trække sig tilbage fra rampelys og stjernestatus og se at få afsluttet denne konflikt som er svær at forstå for udenforstående.
Og nu er der svensk krimi – Wallander.

Ingen kommentarer: