”Hvor fanden bliver du af, der er fest i lobbyen og det er gratis”. Kim lyder opstemt og jeg må skynde mig at afslutte mine gøremål og komme derned, det kan jeg godt høre. Vi er i Sydkina lidt nord for Hongkong
Jeg ifører mig en
nyvasket skjorte og går derned. Det er rigtig nok en fin fest. Der er eksklusiv
vinsmagning med franske vine - Beaujolais og Bourgogne. Da jeg kommer derned,
står Kim allerede med sit andet glas vin og snakker med en af stedets chefer –
en sød dame naturligvis. Trods sin beskedne højde er Kim er en stor mand på
disse kanter. Jeg får skænket en god beaujolais og lidt efter en mere. De
fylder mere i glassene her i kina, end når vi er til vinsmagning hos
Wohlenberg. Så har man jo en chance for at smage på sagerne. Der er pindemadder
og snacks, som vi naturligvis defilerer forbi og smager på. Anderledes kan det
jo ikke være. Det er på højde med en jubilæumsreception på Danfoss, så vi
smager på sagerne med kendermine.
En fin mand i
habit kommer hen og siger ”Thank you for coming to our event” og vi siger
naturligvis ”thank you, we enjoy it”. En fotograf kommer og tager et billede af
Kim og mig, nu kommer vi nok i South China Morning Post. Måske kan vi få fat i
billedet - det vil være sejt, men vi tør ikke løbe an på det og tager selv et
par billeder.
Henne ved
Bourgognen erfarer vi, at vi må skifte glas. En bourgogne skal naturligvis
serveres i et glas, som man næsten kan få hovedet helt ned i. Nuvel, det smager
fortræffeligt.
Alt imens vi
defilerer rundt og smager på sagene, er der en engelsktalende herre, der holder
forelæsning om vinene, og hans talestrøm bliver oversat til både fransk og
kinesisk. Der er mange, der lytter efter, så det er sikkert ikke helt spildt at
have så mange på scenen.
For os varer det
hele kun ca et kvarter og 4 glas vin, så bliver vi hentet og skal ud at spise
med en leverandør. Men det var da en glimrende optakt.
1 kommentar:
ja-ja Helge du får da noget at se og smagt på dine ture ud i verden.med dit arbejde.Spændende at høre om.
Send en kommentar