mandag den 19. juni 2017

Handikaphjælper i Atlanta

Vi skal til USA i arbejds medfør. Vi er 5 mand så vi har lejet en minibus til Billund. Da vi ankommer til Billund skal dyret tankes og min gode kollega stiger sindigt ud af bilen og pådrager sig derved, hvad vi mener må være en fiberskade.

I Amsterdam tigger vi os til en rullestol så vi kan transportere vores nu ret så halte kollega rundt i den store Shiphol lufthavn

I Atlanta er den helt galt med min gode kollega. Han slæber sig ud af flyet men heldigvis er der en kørestol lige ved gaten. Den snupper vi. Jeg fungerer igen som handkaphjælper og skubber min gode kollega afsted. Det skal vise sig at være en god disposition. At køre rundt med en handikappet i en rullestol åbner alle døre. Vi bliver gelejtet hen til selvbetjeningspaskontrollen og får taget både fingeraftryk og billede. Her må min gode kollega godtnok op at stå for ellers bliver det kun hans  isse de får med på billedet. Herfra suser vi forbi en ålelang kø og lige hen til køen for crew. Men der er ingen kø, så vi suser lige igennem. Så igennem en special security hvor min gode kollega selv må gå igennem mens de søde folk transporterer rullestolen om på den anden side. Så er vi igennem og inde i USA og jeg er jo bare fulgt med. Jeg er jo handikaphjælper.

Vi finder elevatoren ned til bagageudleveringen. Og just som vi kommer derned passerer vore kufferter forbi. De er nemme at kende for de 4 af dem er ens – sorte med en lysegrøn stribe Vi tager dem af båndet og stabler dem op som et tårn på en baggagevogn. Nu er det bare at vente på at de andre kommer.

Vi er betænksomme og sender en beroligende SMS til min gode kollegas hustru. De øvrige i vores rejsehold lader dog vente på sig. Vi venter meget længe næsten 3 kvarter. De svarer ikke på SMSer og deres telefoner går på telefonsvarer. Vi bliver utålmodige og ser vores  store fremspring svinde bort igen.
 
 
Endelig kommer de. De har vist ikke været helt så skarpe da de skulle vælge en kø at stå i. Vi kan komme videre.
 
Se, det var jo en værre redelighed og hvad der jo kan ske når man skal have tanket bilen. Men havde vi nu kørt Tesla, var det jo aldrig sket.

Ingen kommentarer: